9 π.μ - 6 μ.μ

Δευτέρα -Παρασκευή

Μαραθόκαμπος

Σάμος, ΤΚ 83102

+30 6907148989

+30 6975712120

Samos Real Estate

Καλώς ορίσατε στο μεσητικό γραφείο μας

Ο παρών διαδικτυακός τόπος (στο εξής «Ιστοσελίδα») αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας Samos Real Estate της Κούστα Ουρανίας, η οποία είναι Πολιτικός Μηχανικός και Μηχανικός Περιβάλλοντος όπου εδρεύει στον Μαραθόκαμπο Σάμου .
Είμαστε μια νέα επιχείρηση που ο στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.
Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και ηθική αντιμετώπιση είναι από τις Βασικές Αρχές μας. Η ικανοποίηση των αναγκών σας είναι προτεραιότητα μας και προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε σε σας την καλύτερη λύση. Μαζί μας μπορείτε να βρείτε αυτό που ζητάτε για αγορά ή τον τρόπο να πραγματοποιήσετε την πώληση ή ενοικίαση των ακινήτων σας.

Η αναζήτηση σας θα γίνει ευκολότερη με την βοήθεια μας.

Με τη γνώσεις μας και τον επαγγελματισμό μας θα επωφεληθείτε όσον αφορά την αναζήτηση σπιτιού ή οικοπέδου είτε προς αγορά είτε ως προς ενοικίαση. Επιπλέον, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε γρήγορα και εύκολα έναν αγοραστή ή ενοικιαστή για το ακίνητό σας.

Η συνεχής επικοινωνία με τον πελάτη είναι η βασική μας αρχή.

 

Ακόμη και αν δεν βρείτε αυτό που ζητάτε πάλι επικοινωνήστε μαζί μας γιατί συνεργαζόμαστε με άλλες εταιρίες της αγοράς ακινήτων που ενστερνίζονται τις αρχές μας. Πιστεύουμε και πάντα στοχεύουμε στο χτίσιμο μακροπρόθεσμης εμπιστοσύνης μαζί σας. Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας και επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να αποδειχτούμε χρήσιμοι για σας.